Tgrt Haber
22 Ekim 2021 18:24

Beşiktaş'ta korkutan tablo! Ghezzal, Larin...

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal, Cyle Larin ve Atiba'nın performansları bu sezon beklenenin çok altında kaldı. İlk 9 maç baz alındığında 3 futbolcunun istatistikleri geçen sezonun bir hayli gerisinde kaldı.

Beşiktaş'ta korkutan tablo! Ghezzal, Larin...
Beşiktaş,Rachid Ghezzal,Cyle Larin,Atiba

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı özellikle hücum performanslarıyla sırtlayan sırtlayan 3 isim bu sezon mumla aranıyor. Rachid Ghezzal, Cyle Larin ve Atiba lige ilk 9 maçlar itibariyle geçtiğimiz sezonki istatistiklerinin bir hayli gerisinde kaldı.

GHEZZAL ASİST YAPMAYI UNUTTU

Takvim'in derlediği habere göre; Ghezzal geçen sezon ilk 9 maçında 6 asist yaparken bu sezon 1 gol ve 1 asistte kaldı. Yine Larin geçen sezon ilk 9 maçta 5 gol atarken bu sezon aynı dönemde 1 gol ve 1 asise imza attı. Atiba da belirtilen dönemde 2 gol, 2 asist yaparken bu sezon sadece 1 golü var. Bu üçlü geçen sezon ilk 9 maçlar itibariyle 15 gole direkt katkı verirken bu sezon bu rakam sadece 5'te kaldı.

ERSİN DESTANOĞLU YİNE ZİRVEDE

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu'nun Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçtaki toplam kurtarış sayısı 15 oldu. Genç file bekçisi, kurtarış sayıları göz önüne alındığında Devler Ligi'nin sürpriz ekibi Sheriff'in kalecisi Athanasiadis ile zirveyi paylaştığı ortaya çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...