Tgrt Haber
29 Aralık 2022 16:27 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 16:34

Beşiktaş'ta kriz! Şenol Güneş N'Koudou'yu uyardı

Beşiktaş'ta Süper Lig'de Gaziantep FK maçında olay olan Georges-Kévin N'Koudou'ya Şenol Güneş'ten uyarı geldi. Güneş yıldız oyuncuya, "Kafanı sadece futbolu verdiğinde, çok daha iyi işler yapabilecek yeteneğe sahipsin. Bunu fırsata çevirmek senin elinde" dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Beşiktaş'ta kriz! Şenol Güneş N'Koudou'yu uyardı
Beşiktaş,Şenol Güneş,N

Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK maçında 1 puan alan Beşiktaş’ta Şenol Güneş öncülüğünde radikal kararlar alınacak. Şampiyonluğu hedefleyen ancak zirveden geride kalan Beşiktaş’ta N'Koudou krizi yaşandı. Siyah beyazlıların Kamerunlu yıldızı Gaziantep FK karşılaşmasının ilk yarısında Kitsiou ile yaşadığı pozisyonun yankıları sürüyor.

Ara transfer döneminde yıldız oyuncuya teklif gelmesi durumunda siyah beyazlı yönetim değerlendirmeye alacak. Beşiktaş'ın beklediği teklifin gelmesi durumunda futbolcuyla yollar ayrılacak.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN UYARI

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket edecek siyah beyazlı yönetim transferde oyuncunun alternatiflerini aramaya başlayacak. N'Koudou Beşiktaş'ta yılda 1,6 milyon euro kazanıyor. Şenol Güneş Gaziantep FK maçı sonrası Kamerunlu oyuncuyla özel toplantı yaptı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yıldız oyuncu N'Koudou'yu tatlı sert bir dille eleştirdi. Tecrübeli çalıştırıcının, G.Antep maçından sonra özel olarak görüştüğü Kamerunlu yıldızı, "Kafanı sadece futbolu verdiğinde, çok daha iyi işler yapabilecek yeteneğe sahipsin. Bunu fırsata çevirmek senin elinde" diyerek uyardığı ifade edildi.

SATIŞ İÇİN ÖZEL MADDE

Beşiktaş ile Tottenham arasında oyuncunun satışı için özel bir madde bulunuyor. Anlaşmaya göre yıldız futbolcunun haklarının yüzde 50'si eski kulübü Tottenham'a ait.

4,5 milyon euro bedelle transfer eden Beşiktaş oyuncuyu satması halinde bonservis bedelinin yarınısı İngiliz ekibine verecek. Kevin N'Koudou, bu sezon Beşiktaş formasıyla bu sezon 14 karşılaşmada görev aldı. Kamerunlu yıldız 5 gol attı. 1 de asist yaptı.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...