Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 17:03 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 17:07

Beşiktaş'ta Muleka heyecanı! Saat verildi, İstanbul'a geliyor

Son dakika spor haberi: Beşiktaş Jackson Muleka transferiyle ilgili yeni açıklama yaptı. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Jackson Muleka kulübümüzle transfer görüşmesi yapmak üzere bugün saat 19.15'te Brüksel-İstanbul uçağı ile İstanbul Havalimanı'na geliyor." ifadelerine yer verildi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Beşiktaş'ta Muleka heyecanı! Saat verildi, İstanbul'a geliyor
Muleka,Beşiktaş

Yeni sezon için forvet hattını Wout Weghorst ile güçlendiren Beşiktaş, yine o bölgeye kritik bir isimle takviye yapıyor. Özellikle kanat forvet bölgesi için önemli hamle olan Jackson Muleka için siyah beyazlılardan açıklama geldi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ibarelere yer verdi:

Jackson Muleka kulübümüzle transfer görüşmesi yapmak üzere bugün saat 19.15'te Brüksel-İstanbul uçağı ile İstanbul Havalimanı'na geliyor.

İŞTE BONSERVİS ÜCRETİ

Siyah beyazlılar, Demokratik Kongolu futbolcuyu 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. Belçika ekibi Standard Liege, siyah beyazlıların 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan %15 pay teklifini kabul etti.

Muleka ile ise 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Demokratik Kongolu oyuncu yıllık 1.1 milyon Euro ve maç başı 5 bin Euro ücret alacak.

22 yaşındaki forvet, resmi açıklamanın ardından Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak. Geçen sezonun 2. yarısı Kasımpaşa ile 14 maçta çıkan Kongolu forvet, 12 gol, 4 asistlik performans göstermişti.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...