Tgrt Haber
04 Kasım 2014 19:37

Beşiktaş'ta Partizan mesaisi sürüyor

Beşiktaş, Partizan ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş'ta Partizan mesaisi sürüyor
beşiktaş, partizan, mesai,

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında Perşembe günü Partizan ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki basına kapalı antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası streching çalışması yapılırken, 3 grup halinde değişmeli olarak minik kale maç, orta, şut çalışması ve ayak tenisi oyunlarının yer aldığı çalışmalar gerçekleştirildi. İdman serbest yapılan koşular ile sona erdi.

Bu arada tedavisi devam eden kaleci Tolga Zengin idmana katılmadı.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 17.00'de ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Bilic ve bir futbolcu saat 16.00'da basın toplantısı yapacak.

TOLGA'NIN DURUMU

Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, kaptan Tolga Zengin'in sağlık durumu hakkında BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Karanlık, şunları söyledi:

"Tolga Zengin, Fenerbahçe maçında sağ omzundan bir sakatlık yaşadı. Tolga omzunun çıktığını düşündü ve ilk başta oyundan çıkmak istedi ama daha sonra oyunda kalmak istediğini dile getirdi. Biz de maç boyunca kale arkasında hazır bulunduk.

Omuzda 4 adale bulunuyor. Tolga'nın omzunda küçük bir hasar meydana geldi. Maç içinde üzerine gidince de sakatlığı büyüdü. MR çektik, bizi yoracak bir durumunun olmadığını gördük. Tolga'nın sakatlanmasına neden olan adalenin çok önemli bir görevi bulunmuyor. Yumuşak doku sorunu diyebiliriz.

Oyuncumuzu en kısa sürede takıma geri vermek istiyoruz. Tedavimizi hemen yapıp kısa sürede reaksiyon almaya çalışacağız."

VELİ KAVLAK'IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Bu arada Siyah-beyazlı futbolcu Veli Kavlak'ın doğum günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kutlandı.

Kutlamada kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesen Veli Kavlak, pastanın ilk dilimini Olcay Şahan'a ikram etti.

Veli Kavlak, doğum günü kutlaması için arkadaşlarına teşekkür ederken teknik heyet ve futbolcular yeni yaşında Kavlak'a mutluluklar diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...