Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2014 18:54

Beşiktaş'tan 3 imza birden

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, yeni sezon çalışmaları kapsamında Engin Atsür, Caner Erdeniz ve Jajuan Johnson ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

Beşiktaş'tan 3 imza birden
beşiktaş, imza, transfer, sözleşme,

Siyah-beyazlı takım, 2009-2010'da da kadrosunda bulunan ve son 2 sezonda Galatasaray Liv Hospital forması giyen oyun kurucu Engin Atsür'ü renklerine bağladı. Tecrübeli oyuncu, 2 sezon da Fenerbahçe Ülker'de oynamıştı. Beşiktaş İntegral Forex, bir takviyeyi de pota altına yaptı ve ABD'li pivot Jajuan Johnson ile sözleşme imzaladı. 1989 doğumlu, 2,06 metre boyundaki yeni transfer 2011 NBA draftında ilk turda 27. sıradan seçildi. Geçen sezonu İtalya'nın Pistoia takımında geçiren Johnson, 14,6 sayı, 6,5 ribaunt ve 1,4 blok ortalaması yakaladı. Siyah-beyazlı ekibin bir diğer transferi forvet oyuncusu Caner Erdeniz oldu. 1987 doğumlu ve 1,98 metre boyundaki Caner Erdeniz, son olarak TED Ankara Kolejliler forması giymişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...