Tgrt Haber
02 Ocak 2019 17:19

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz açıklaması!

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, TRT Spor'da katıldığı programda Burak Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Mahmutyazıcıoğlu, "Trabzonspor'la resmen anlaşmadan Burak Yılmaz'a imza attırmayız. Hocamızın olumlu referansı var. Şu ana kadar imza yok" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz açıklaması!
beşiktaş,,burak yılmaz,

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması geldi. 
 
Mahmutyazıcıoğlu ismi Beşiktaş'la anılan Burak Yılmaz'la ilgili şu açıklamayı yaptı: "Beşiktaş'ın santrforu gol atarsa kim olursa olsun ben de zıplıyorum. Sosyal medyada 12 yaşından 70 yaşına kadar insan var. Biz oradaki tepkilere göre takımı yönetemeyiz. Burak Yılmaz'ı hocaya sorduk. Trabzonspor bizim kardeş camiamız. Trabzonspor'la helalleşmeden anlaşmayız. O feshetse de helalleşmeden almayız.
 
"Trabzonspor'la resmen anlaşmadan Burak'la imza atmayız"
 
Burak Yılmaz operasyonu yaparsak Trabzonspor'la anlaşırız. Hocamızın olumlu referansı var. Şu ana kadar imza yok. Burak Türkiye'yi çok iyi biliyor. Duygusal kısmı bir kenara bırakalım. Burak alternatifler içerisinde 2 isimden 1'i. Trabzonspor'un resmen anlaşmadan Burak'la imza atmayız. 4.5 milyon euro değil Burak'a Messi'ye bile veremeyiz. 
 
Mahmutyazıcıoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:
 
- Beşiktaş olarak oyuncunun değerini belirleriz, kim teklif yaparsa onunla görüşürüz.
 
- Büyük takımlar arasında takas olamaz diye bir durum söz konusu değil.
 
- Başkan Fikret Orman'ın en büyük başarısı, para kazanarak gönderdiği oyunculardır.
 
- Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğimiz zaman riske girdik ve hata ettik. Bu takım zaten şampiyon olur. Şampiyonlar Ligi'ne de gideriz diye düşünmüştük. Biraz daha daralarak gitmiş olsaydık daha iyi olurdu. 
 
- Camiada birliği sağlamak zorundayız. Haritamız belli, biz bu işin içinden çıkarız.
 
- 2 milyon euro bonservis bedeli Sadık Çiftpınar için yüksek bir rakam.
 
- Kulübümüze herhangi bir oyuncu gelen bir resmi teklif yok.
 
- Mbemba ile ilgimiz yok ama Hasic'e ilgimiz var. Hasic'in yaşı küçük. Kendi kulübüyle fesih sözleşmesi var. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...