Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2016 21:13

Beşiktaş'tan Emre Mor için kritik hamle

Beşiktaş, son günlerde yıldızı parlayan genç yetenek Emre Mor için ataklarını sürdürüyor.

Beşiktaş'tan Emre Mor için kritik hamle
beşiktaş, emre mor,

Henüz lig bitmeden oyuncunun menajeri ile temasa geçen ve transferi bitirme aşamasına gelen Siyah Beyazlılar, aradan geçen birkaç hafta içinde genç oyuncunun yıldızının parlamasıyla zor bir süreç yaşamaya başladı.

BEŞİKTAŞ TEKLİFİ YÜKSELTTİ

A Milli Takım'a seçilen ve Fenerbahçe ile Dortmund başta olmak üzere birçok kulübün radarına giren Emre Mor için bugün bir görüşme daha gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi, teklifini yükseltti. Emre Mor için kulübü Nordsjaelland'a 4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif eden Siyah-beyazlılar, futbolcunun menajeri ile bugün yeni bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ile Emre'nin menajeri Muzzi Özcan arasında gerçekleşen görüşmenin oldukça olumlu geçtiği öğrenildi. Emre Mor'u iki yıldır takip eden Beşiktaş'ın, bu transferde ısrarcı olduğunu Muzzi Özcan'a ileten Albayrak'ın, Beşiktaş olarak gerekli tüm şartları zorlayacaklarını ve kendilerine son söz hakkı verilmeden hiçbir takıma imza atmamaları konusunda söz aldığı bilgisine ulaşıldı.

Bu arada Emre Mor'un formasını giydiği Nordsjaelland kulübünün İngiliz sahibinin, genç yıldızın Avrupa Şampiyonası'na katılması halinde değerinin daha da yükseleceğini söyleyerek, gelen teklifleri şimdilik ağırdan aldığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...