Tgrt Haber
13 Nisan 2022 11:01 - Güncelleme : 13 Nisan 2022 11:12

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Luiz Suarez çalımı: Menajeriyle temasa geçildiği iddia edildi

Fenerbahçe ile adı geçen dünyaca ünlü golcü Luiz Suarez için Beşiktaş’ın devreye girdiği iddia edildi. İspanyol basını Beşiktaş’ın Suarez için menajeriyle temasa geçtiğini yazdı.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Luiz Suarez çalımı: Menajeriyle temasa geçildiği iddia edildi

Yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarında etkili futbol sergileyen Beşiktaş, yeni sezon transfer listesini oluşturuyor.

Süper Lig’de bu sezon zirve yarışından uzak kalan Beşiktaş Alexander Sörloth için Leipzig'le masaya oturmayı planlıyordu. İspanyol basınından siyah-beyazlı kulüp için çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Fotomaç'ın Todofichajes sitesinden derlediği haberde; Beşiktaş yönetiminin dünyaca ünlü forvet Luiz Suarez için oyuncunun menajeriyle temas kurduğu öne sürüldü.

PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO

"Aboubakar'ın yokluğunu dolduramayan, Batshuayi'den de istediği verimi alamayan Türk ekibi, Atletico Madrid ile sözleşmesi sezon sonu bitecek dünyaca ünlü oyuncu için uğraşıyor" ifadeleri kullanıldı. Suarez bu sezon Atletico formasıyla 39 maçta 13 gol, 2 asist üretti. Tecrübeli kramponun piyasa değeri 15 milyon euro civarında.

FENERBAHÇE İLE DE ANILIYOR

Luiz Suarez’in Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ile de adı anılıyor. 35 yaşındaki golcüyü Fenerbahçe’nin de listeye aldığı belirtilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...