Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Kasım 2019 21:47

Beşiktaş'tan hakeme tepki!

Yukatel Denizlispor karşılaşması sonrası konuşan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, "Başkaları için kolay çalınan düdükler Beşiktaş karşısında atlandı. Bariz pozisyonlar atlandı. VAR'a bile gidilme ihtiyacı duyulmadı. Herkes için adil yönetim istiyoruz." dedi.

Beşiktaş'tan hakeme tepki!
beşiktaş,yukatel denizlispor,özgür yankaya,hakem,emre kocadağ

Beşikaş, Süper Lig'in 11. haftasında evinde karşılaştığı Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.

"VAR'a bile gidilme ihtiyacı duyulmadı"

Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, "Kazandığımız için mutluyuz. Maçtan önemlisi başkaları için kolay çalınan düdükler bugün Beşiktaş karşısında atlandı. Bariz pozisyonlar atlandı. VAR'a bile gidilme ihtiyacı duyulmadı. Bununla alakalı üzgünüz. Buna rağmen takım güzel oynadı. Maçı kazandık, seriyi devam ettirdik. Herkes için adil yönetim istiyoruz. Bugün Beşiktaş'a çalınmayan penaltılar, kırmızı kart var. Bunlar alaka kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz. Bunlarla alakalı takipçisi olacağız. Bu ligin selameti açısından herkesin eşit davranılması lazım. Takımın havası iyi. Geldiğimizden beri 3 galibiyet var. Milli ara var. Milli aradan dönüşte de devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...