Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ocak 2019 03:47

Beşiktaş'tan son dakika bombası: Kagawa

Ara transferde Burak Yılmaz, Mirin ve Muhayer Oktay'ı kadrosuna katan Beşiktaş, son dakika golü attı. Transferin bitimine bir gün kala sezon başında da gündeme gelen Dortmund'un Japon yıldızı Shinji Kagawa ile anlaşmaya varıldı.

Beşiktaş'tan son dakika bombası: Kagawa
Kagawa,,beşiktaş,,transfer,

Beşiktaş çok istediği yıldızı sonunda ikna etti. Sezon başında siyah-beyazlıların transferi için çok uğraştığı Kagawa transferi bitti. Bu transfer için B. Dortmund'a kiralama ücreti ödemeyecek olan Beşiktaş, Japon yıldızı da 6 ay için 1.1 milyon Euro artı bonus verecek. Kara Kartal sözleşmeye ayrıca satın alma opsiyonu da ekledi. Alman ekibi Dortmun'la yapılan uzun pazarlıklar sonucunda siyah-beyazlılar 1.5 milyon Euro karşılığında sezon sonunda bu futbolcunun bonservisini alabilecek.

Kawaga'ya imza attırmak üzere olan Monaco, Henry'nin yerine Jardim'in göreve gelmesiyle bu transferden vazgeçti. Japon yıldız da Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. 

Şu anda Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası'nda bulunan Kagawa, turnuvanın ardından Türkiye'ye gelecek.

Bozhan Memiş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...