Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Haziran 2014 19:03

Beşiktaş'tan süpriz teklif

Beşiktaş aradığı forveti Kayseri'de buldu. Siyah beyazlı kulüp, Kayseri Erciyesspor'dan Edinho için 1.5 milyon euro teklif etti.

Beşiktaş'tan süpriz teklif
teklif, süper lig, Beşiktaş, Beşiktaş haberleri, Beşiktaş,

Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor'un golcü futbolcusu Edinho'yu transfer etmek için teklifte bulundu. AA muhabirinin kulüp kaynaklarından aldığı bilgiye göre, geçen sezonun ara transfer döneminde Portekiz'in Sporting Braga takımından satın alma opsiyonuyla bedelsiz olarak kiralanan ve ikinci yarıda oynadığı 15 maçta 11 gol atarak, takımının ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Arnaldo Edi Lopes da Silva'ya (Edinho) siyah-beyazlı İstanbul temsilcisi talip oldu. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği aradaki pürüzlerin de giderilmesinin ardından Edinho'nun Beşiktaş'a transferinin gerçekleşeceği öğrenildi. 15 Mayıs'ta yaklaşık 500 bin avroya bonservisi alınan Edinho için Kayseri Erciyesspor'un, 2-2,5 milyon avro civarında bonservis bedeli talebi ettiği bilgisine ulaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...