Tgrt Haber
05 Ocak 2022 09:10

Beşiktaş’tan Welinton kararı

Süper Lig'in 2. yarısına hızlı girmek isteyen Beşiktaş'ta bu sezon bazı oyuncuların bileti kesiliyor. Savunmada yaptığı hatalarla dikkat çeken stoper Welinton'un yol ayrımında olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’tan Welinton kararı
Beşiktaş,Welinton,Önder Karaveli,Cenk Tosun

 Turkcell Süper Kupa finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş’tan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ara transfer döneminde Cenk Tosun’un transfer iddiaları gündeme gelmişti. Siyah-Beyazlıların eski golcüsü Tosun, bu sezonu Everton’da tamamlamak istediğini belirtmişti.

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürerken bazı isimlerin de kadrodan ayrılması gündemde. Beşiktaş'ın geçen sezon Alanyaspor'dan transfer ettiği Welinton savunmada yaptığı kritik hatalar sebebiyle eleştirilerin odağı oldu. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın en çok şans verdiği isimlerden olan Brezilyalı stoper Welinton’a yol göründü. 

LİG BİTİNCE KULÜP BULMASI İSTENECEK

Yalçın'ın devamlı oynattığı 32 yaşındaki stoper Önder Karaveli yönetiminde kulübeye otutturuldu. Fazla forma şansı bulamayan Welinton'un yol ayrımında olduğu öğrenildi. 2023'e kadar sözleşmesi bulunan sambacının sezon sonunda takımdan ayrılması düşünülüyor. Ligin sona ermesiyle Welinton'dan kulüp bulması istenecek. Süper Lig takımları arasında da deneyimli oyuncu ile ilgilenen ekiplerin olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...