Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Aralık 2014 11:33

Bilic kızına neden Sofya adını verdi

Hırvat basınına konuşan Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilic kızına neden Sofya adını verdi
slaven bilic, sofya, ayasofya, beşiktaş,

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ülkesine özel açıklamalar yaptı. Süper Lig'de liderliği kimselere bırakmayan siyah-beyazlı ekibin başarılı çalıştırıcısı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile girdikleri şampiyonluk yarışında takımının durumunu, başarıya giden faktörleri, Demba Ba ile ilgili düşünceleri, dış görünüşü ile ilgili konuştu ve yeni doğan kızının isminin sırrını açıkladı.  
Hırvatistan'ın Slobodna gazetesine konuşan Bilic, Beşiktaş için çok çalıştığını ve yoğun mesai harcadığını söyledi, "Şu anda önemli olan sıralamadaki yerimiz ya da lider olmamız değil. Asıl önemli olan iyi futbol oynuyor olmamız. Her maç ofansif bir karakter ortaya koyuyor ve kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bu akılsızca saldırmak anlamına gelmiyor. Elbet hesaplı bir şekilde davranıyoruz" dedi.
Bilic şöyle devam etti: "Takıma bir mentalite ve yeni bir bakış kazandırmaya çalışıyorum. Bazen ikinci yılınız da olsa kolay olmuyor. Bazen sakatlık ya da başka problemler ile karşılaşıyorsunuz. Ancak oyuncular arasında huzursuzluk yok ve bunun son derece pozitif bir etkisi oluyor. Herkes oyundan payını alıyor. Demba Ba da bizim şansımız oldu. Bir çok İngiliz kulübünde oynamış bir futbolcu. Burada tekrar canlandı. Fark oluşturan bir futbolcu. Kendisi bizim en iyi hamlemiz oldu".  
Bu sezon yaşadıkları en büyük sıkıntının stat sorunu olduğunu dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Bir ev sahibi takım olarak maçları kendi stadında oynayamamak kolay değil. Örneğin kupa maçı oynuyoruz, İstanbul'dan iki buçuk saat uzakta. Ya da ismini modern Türkiye'nin kurucusundan alan Atatürk Stadı'nda oynuyoruz. Bu da şehir dışında bir stat. Buraya taraftarımızın gelip de bizi desteklemesi çok zor, çünkü ulaşım imkanları çok kısıtlı" diye konuştu.
"Sofya ismini verdik çünkü..."
Slaven Biliç, yeni doğan kızına neden 'Sofya' ismini koyduğunu da açıkladı. Bunun Ayasofya'yla ilgisi olduğunu itiraf eden Hırvat futbol adamı, "O İstanbul'da doğdu. Kentin simgelerinden birinin ismi bu. Hristiyanlıkla da ilişkili bir isim olsun istedik. Bu yüzden Sofya" ifadelerini kullandı.  
"Sakalım benim parçam"
Çok konuşulan sakalı ve dış görünüşüne de değinen Slaven Bilic şunları söyledi: "Sakal benim dönem dönem hep bir parçam olmuştur. Hajduk'ta oynadığım zamanlarda sakalım vardı. Ve sonra da sık sık oldu. Çeneme ayrı bir hava katıyor. Beğenmezseniz hemen ertesi gün traş etmeniz de mümkün." (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...