Tgrt Haber
09 Mart 2014 21:12

Bilic'ten maç sonrası sert tepki

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından açıklama yaptı.

Bilic'ten maç sonrası sert tepki
Slaven Bilic, beşiktaş, markus merk,

Eskişehirspor karşısında çok zorlanmalarına karşı kazanan taraf oldukları için mutlu olduğunu ifade eden Bilic, "Harika bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve özellikle ikinci yarıdainanılmaz oynadılar. İkinci yarıda kendi kendime şunu düşündüm, bu maçı kazanamasak bile oyuncularıma teşekkür edecektim, hepsini tek tek tebrik edecektim. Oyun ve istek olarak inanılmaz oynadık. Antalyaspor maçında da kazanacak bir futbol oynadık ama kazanamadık. Bundan sonra da bu performansımızın sürdürmemiz ve kazanma hırsımızı kaybetmememiz gerekiyor" dedi.
BİZİM 10 PENALTIMIZ VERİLMEDİ
Ertuğrul Sağlam'ın hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'na tepki göstermesini de değerlendiren Bilic, "Ben her zaman maçtan sonra rakip takım futbolcuları ve teknik adamların elini sıkıyorum. Ertuğrul hocayı çok seviyorum, kişisel olarak da kendisine büyük bir saygım var. Bu karşılaşmadan sonra da bir tepkisi olmuş, olabilir. Ancak bizim de şu ana kadar verilmeyen, hatalı olarak değerlendirilen birçok maç var. Hakemler ile ilgili bizim de sıkıntılarımız var ama her zaman efendi, saygılı davranan taraf biz olduk. Trabzon maçından sonra bize verilmeyen en az 10 penaltı var" ifadelerini kullandı.
MARKUS MERK'E ÇOK KIZDI
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından verdiği röportajda Lig TV ve Markus Merk'e ilginç bir tepki verdi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunurken Lig TV stüdyosunda bulunan yorumculara Ramon Motta'nın düşürüldüğü pozisyonda penaltı olup olmadığını sordu.
Lig TV yorumcusu Markus Merk'in "Temas var ancak penaltı için yeterli değil" yorumuna sinirlenen Bilic, "Motta'nın pozisyonu penaltı değil ama Fenerbahçe'nin pozisyonu penaltı öyle mi? Hadi oradan, bana yol verin" diyerek canlı yayını terk etti.
Bilic'in bu tepkisi sosyal medyayı sallarken siyah beyazlı teknik adam maç içerisinde de heyecanlı tavırlarıyla dikkat çekti.
MERK DE CEVAP VERDİ
Bilic'in röportajından sonra pozisyonları değerlendiren Markus Merk, Slaven Bilic'in hareketini "kabul edilemez" olarak yorumladı. Merk, Biliç ve diğer teknik direktörlerin kendilerine saygı göstermesi gerektiğini burada pozisyonları tek tek izleyerek değerlendirdiklerini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...