Tgrt Haber
09 Mart 2018 20:33

Bir zamanlar Beşiktaş'ın en önemli yıldızıydı

Beşiktaş'ın 2013 yılında Rubin Kazan'dan kiraladığı 1 sezon sonra da bonservisini 4.5 milyon euro karşılığında aldığı Gökhan Töre, geçtiğimiz sezon başında Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a kiralanmıştı. Milli futbolcu, İngiltere'de şanssız bir dönem geçirdi ve ciddi bir sakatlık yaşadı. Bu sakatlık sebebiyle 17 aydır maça çıkamayan oyuncunun ancak yeni sezonda tam anlamıyla hazır olabileceği belirtiliyor.

Bir zamanlar Beşiktaş'ın en önemli yıldızıydı
gökhan töre,

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla kendisine Premier Lig kapılarını tekrar açan Gökhan Töre, geçtiğimiz sezon başında West Ham United'a gitmiş ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle zor günler geçirmişti.

Milli futbolcu, dizinden geçirdiği operasyon sebebiyle, İstanbul'a dönmüş ve tedavisini burada devam ettirmeyi tercih etti. Yaklaşık 1 aydır idmanlara çıkan oyuncunun maç temposunda olmaması ve sakatlığının risk taşıması sebebiyle bu sezon sonuna kadar oynamasının zor gözüktüğü öğrenildi. 17 aydır resmi bir müsabakada forma giyemeyen Gökhan Töre, bu süreçte yatırım işlerine girdi. Milli futbolcu, Beşiktaş'a pide salonu açarken bir çok da gayri menkul aldığı belirtildi.

Bir zamanlar Beşiktaş'ın en önemli yıldızıydı

Gökhan Töre'nin yeni sezonda tekrar Beşiktaş formasını giymesi bekleniyor. Milli oyuncu, bu süreçte güçlendirme idmanları yapıyor. 26 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş formasıyla şimdiye kadar 111 resmi maça çıkmış ve bu mücadelelerde 19 gol atıp, 28 asist yapmıştı.

Bir zamanlar Beşiktaş'ın en önemli yıldızıydı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...