Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Mart 2015 17:17

BJK Travel'den açıklama

Beşiktaş Kulübü'nün seyahat organizasyonlarına destek veren BJK Travel, Club Brugge maçıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

BJK Travel'den açıklama
bjk, bjk travel,

Beşiktaş Kulübü'nün seyahat organizasyonlarına destek veren BJK Travel, siyah-beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'nın Club Brugge ekibiyle oynayacağı karşılaşma için taraftarlardan çok yoğun talep gelmesine karşın kulüpten 450 adet bilet alındığını açıkladı. BJK Travel'dan yazılı yapılan açıklamada, sosyal medyada Club Brugge maçı biletlerinin kendileri tarafından alındığı ve karaborsa olarak satıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığı belirtildi. Açıklamada, siyah-beyazlı kulübün yönetimi ile BJK Travel arasındaki ilişkinin şeffaf olduğu vurgulanarak, "Club Brugge maçı biletleri bundan önceki tur programlarında da olduğu gibi Beşiktaş Kulübü tarafından belirlenen tutar neyse aynı tutardan alınmış, bedeli kulübe ödenmiş ve üzerine hiçbir kar konulmadan misafirlerimize aynı fiyatla sunulmuştur" denildi.

Karaborsayı önlemek adına daha önceki programlarda olduğu gibi biletlerin şirkette tutulduğu ve satış yapılan kişilere havaalanında teslim edileceği kaydedilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Taraftardan daha kuranın çekildiği gün tarafımıza çok yoğun talep gelmesine karşın kulüpten 450 adet bilet alınabilmiştir. Bu biletler, basın mensupları, kongre üyeleri, takımın maçlarını her hal ve şartta takip eden Beşiktaş sevdalıları öncelikli olmak üzere rezervasyon sırasına göre ayrılmış ve katılan kişilerin talepleri dikkate alınarak 399 avrodan başlaya

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...