Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2015 19:07

Blind umudunu İzlanda'ya bağladı

Hollanda Teknik Direktörü Blind, "Türkiye’nin İzlanda’ya yenileceğine inanıyorum, hala play-off şansımız var" dedi.

Blind umudunu İzlanda'ya bağladı
blind, izlanda,

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Danny Blind, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri A Grubu’nda play-off hakkı elde edebilmek için çekiştikleri Türkiye’nin yarın İzlanda’ya yenileceğine inandığını söyledi.

Blind, gruptaki son maçlarında yarın karşılaşacakları Çek Cumhuriyeti müsabakası öncesinde düzenlediği basın toplantısında, "Türkiye’nin yenileceğine inanıyorum, hala (play-off) şansımız var" dedi.

Yarınki Türkiye maçından çok kendi oynayacakları karşılaşmanın önemine işaret eden Blind, "Galip gelmek zorundayız. Gerekli olan bu ve buna odaklanmış durumdayız" ifadelerini kullandı.

Gruptan çıkabilmek için birçok şansı kaçırdıklarını ama buna rağmen play-off için hala bir seçeneğin bulunmasının sevindirici olduğunu dile getiren Blind, yarınki maçı mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirtti.

A grubunda daha önce çıkmayı garantileyen Çek Cumhuriyeti hocası Pavel Vrba’ya gönderdiği tebrik mesajından dolayı eleştirilen Blind, gazetecilerin sorusu üzerine benzer bir mesajı yarın Türkiye ile karşılaşacak İzlanda’nın hocasına göndermediğini açıkladı.

Blind, mesajıyla ilgili eleştirilere ilişkin "Bu e-postanın ne anlama geldiğini anlamak için çok zeki olmaya gerek yok" değerlendirmesinde bulundu. Blind, Avrupa Şampiyonası’na gidememeleri durumunda ne yapacağı yönündeki soruya cevap verirken bu konu hakkında şimdiden konuşmak istemediğini söyledi.

Türkiye’nin 2 puan gerisinde bulunan Hollanda, gruptaki son maçında yarın Amsterdam’da Çek Cumhuriyeti’ni konuk edecek. Türkiye’nin İzlanda karşısında bir puan alması, play-off hakkını elde etmesi için yeterli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...