Tgrt Haber
22 Ekim 2021 18:12

Bomba iddia: Mesut Özil Premier Lig'e mi dönüyor? Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'ye geçen sezonunun ortasında büyük umutlarla transfer edilen Mesut Özil, şu ana kadar beklenen performansı sergileyemedi. Yıldız ismin sarı-lacivertlilerdeki geleceği yüksek sesle tartışılmaya başlandı. Son oynanan Antwerp maçında oyundan alınmasına tepki göstererek su şişelerini tekmeleyen Türk asıllı Alman futbolcu hakkında bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. 33 yaşındaki futbolcunun İngiltere Premier Lig'e döneceği öne sürüldü.

Bomba iddia: Mesut Özil Premier Lig'e mi dönüyor? Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe
​Fenerbahçe,Mesut Özil,Newcastle United,Premier Lig

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in geleceği tartışılıyor. Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp ile 2-2 berabere kaldığı maçta etkisiz bir görüntü çizen ve oyundan alınan Mesut Özil, su şişelerini tekmelemişti. Kadıköy'deki karşılaşmaya ilk 11 başlayan Mesut Özil, ikinci yarıda teknik direktör Vitor Pereira tarafından kenara alındı. Yıldız futbolcu 66. dakikada yerini Dimitris Pelkas'a bıraktı.

Karşılaşma 2-2 devam ederken saha kenarına ağır adımlarla gelen Mesut Özil'in moralinin bozuk olduğu gözlenirken, su şişelerini tekmeleyerek karardan memnun olmadığını net bir şekilde gösterdi.

NEWCASTLE İDDİASI!

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Suudi Arabistan destekli bir konsorsiyum tarafından satın alınmıştı. Kulübün adı bu hamleden sonra birçok transfer haberiyle beraber anılıyor. NTV Spor'un gazeteci Ekrem Konur'a dayandırdığı habere göre; yeni bir yapılanmaya gidip yıldız isimlerle anlaşması beklenen Newcastle United'ın ilgilendiği isimlerden bir tanesi de Mesut Özil.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye katılan Özil, sarı lacivertli formayla 22 resmi maçta oynadı. Yıldız oyuncu, 3 gol atıp 2 de asist yaptı. 33 yaşındaki Mesut Özil, 2013-2021 arası 8 sene Premier Lig'de Arsenal forması giymişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...