Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ocak 2018 20:05

Borussia Dortmund’da Aubameyang yine kadro dışı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'un Gabonlu forveti Pierre-Emerick Aubameyang, Wolfsburg ile oynanacak karşılaşmanın kadrosunda yer almayacak.

Borussia Dortmund’da Aubameyang yine kadro dışı
spor,,bundesliga,

Sarı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Aubameyang'ın disiplinsiz davranışları nedeniyle Wolfsburg ile oynanacak sezonun ikinci devresinin ilk maçında kadroda olmayacağı belirtildi. Borussia Dortmund’un teknik direktörü Peter Stöger, Sky televizyon kanalına yaptığı açıklamada, golcü oyuncuyu, kendileri için önemli olan takım toplantısına katılmadığı gerekçesiyle kadroya almadığını ifade etti.Transferde adı Çin kulüpleriyle anılan Aubameyang, geçen yıl kasım ayında Bundesliga’nın 12. haftasında Stuttgart’a karşı oynanan maçtan önce de disiplinsiz davranışlarından dolayı kadrodan çıkarılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...