Tgrt Haber
22 May 2014 21:47

Bosnalı milli futbolculardan çağrı

Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı oyuncuları, ülkede meydana gelen sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

Bosnalı milli futbolculardan çağrı
bosna, sel, yardım, çağrı, Diğer Branşlar haberleri, Diğer Branşlar,

A Milli Takım ile 21 Yaş Altı Milli Takımı, ülkedeki sel felaketinde mağdur olan vatandaşlara yardım amaçlı hazırlık maçında karşılaştı. Karşılaşma, Bosna Hersek'in kuzeyinde bulunan Gradaçats kentindeki Banya Ilıca Stadı'nda oynandı. Müsabakada, Galatasaray'da forma giyen İzet Hayroviç de rahatsızlığının ardından sahada yer aldı. A Milli Takım, karşılaşmayı 5-0 kazandı. Biletlerden elde edilen kazancın, Bosna Hersek'teki sel felaketinden en fazla etkilenen Şamats, Maglay ve Oraşye kentlerinde mağdur olan vatandaşlara bağışlanacağı bildirildi. Maçın ardından, A Milli Takımın imzalı formaları da satıldı. Forma satışından elde edilecek gelir de yine aynı şekilde sel mağdurlarına dağıtılacak. A Milli Takım ile 21 Yaş Altı Milli Takımı arasındaki karşılaşmadan, sel mağdurları için 50 bin avro toplandı. Karşılaşma öncesinde, 21 Yaş Altı Milli Takımı Ocak kentini, A Milli Takımı ise Maglay kentini ziyaret etti. Futbolcular bu kentlerde vatandaşlarla görüşerek, dertlerini dinledi. Müsabakadan önce futbolcular, üzerinde, "Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'a yardım edin" pankartı açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...