Tgrt Haber
12 Nisan 2022 11:16 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 11:37

Brezilyalı teknik direktör, maç sonrası kadın yan hakeme kafa attı

Brezilyalı futbol ekiplerinden Desportivo Ferroviaria ile Nova Venecia karşı karşıya geldi. Gergin geçen maçın sonunda Ferroviaria teknik direktörü Rafael Soriano, kadın yan hakeme kafa attı.

Futbolun en sert oynandığı ülkelerden biri Brezilyadır. Ülkedeki futbol takımları sürekli şiddetle gündeme geliyor ve bu aksiyon hiçbir zaman dinmiyor.

Pazar günü de Brezilya yine skandal bir olaya ev sahipliği yaptı. Oynan bir futbol maçında teknik direktör, görev yapan kadın yan hakeme kafa attı.

KADIN YAN HAKEME SALDIRDI

Brezilya ekiplerinden Desportivo Ferroviaria ile Nova Venecia geçtiğimiz pazar günü karşı karşıya geldi. Başından bu yana gergin geçen müsabakanının sonunda skandal bir olay yaşandı.

Orta hakemle tartışan Desportivo Ferroviaria teknik direktörü RafaelSoriano, maç bitiminin hemen akabinde tepkisini göstermek için sahaya girdi. Gergin davranış sergileyen Soriano, tepkilerinden dolayı sarı kart gördü.

Ancak teknik adam işi daha da ileriye götürdü. Sakinleşemeyen Soriano, bu kez de onu nazikçe uyaran kadın hakeme kafa attı. Bu hareketine karşılık ise teknik adama kırmızı kart çıktı.  Brezilya'da yaşanan bu olay, hem futbol camiası hem de sosyal medyanın diline düştü. Ayrıca kötü davranış sergileyen teknik adama ilk ceza da geldi.

GÖREVDEN ALINDI

Kadın hakeme yaptığı davranış sonrası Soriano'ya ilk ceza kulübünden geldi. Kadına yönelik her türlü şiddeti kınadığını belirten Desportiva Ferroviária yönetimi, Rafael Soriano'yu görevden aldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...