Tgrt Haber
21 Haziran 2014 18:02

Bu köpek oynanacak maçların sonucunu tahmin etti

İngiltere'nin Manchester City kentindeki Dougie isimli köpek, bu akşam oynanacak Arjantin - İran ve Nijerya - Bosna Hersek maçlarının sonuçlarını belirledi.

Bu köpek oynanacak maçların sonucunu tahmin etti
Dougie, skor, dünya kupası, skorer, spor, futbol, haber, haberler,

Dougie adındaki köpeğin sahibi ilk önce Arjantin - İran takımlarının renklerinde boyanmış topları fırlattı ve Dougie, İran takımının rengiyle boyanmış topu getirerek maçı bu takımın kazanacağını tahmin etti. Bu görüntüleri seyreden Arjantinli futbolcu Sergio Aguera, şaşkınlıkla bunun böyle olmayacağını ifade etti. Daha sonra Dougie, Nijerya - Bosna Hersek takımlarının renkleriyle boyanmış toplardan Nijerya'nın topunu getirdi. Bu görüntü de Bosna Hersekli futbolcu Edin Dzeko'ya gösterildi. Edin Dzeko, bu görüntüleri seyredince, bunun bir tahmin olduğunu ve inanmanın zor olduğunu söyledi. Köpek Dougie'nin tahminleri ne kadar doğru olduğu bu akşam görmüş olacağız ..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...