Tgrt Haber
28 Haziran 2019 15:19

Bu sefer de Mircea Lucescu’ya şişe uzattılar

İtalya’da oynanan Romanya U21-Almanya U21 maçı öncesi muhabirlere röportaj veren Türkiye A Milli Takım eski teknik direktörü Mircea Lucescu’ya plastik şişe uzatıldı.

Bu sefer de Mircea Lucescu’ya şişe uzattılar
mircea lucescu,

İtalya’da düzenlenen UEFA 21 yaş altı futbol turnuvasında yarı finalde oynanan Almanya-Romanya maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı.

Almanya’nın 4-2 kazandığı mücadeleyi izlemek için Renato Dall’Ara Stadyumu’na giden Türkiye A Milli Takım eski teknik direktörü Mircea Lucescu maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs mikrofonların arasından Lucescu’ya plastik bir şişe uzattı. Durumu fark eden basın mensupları hemen müdahale ederek şişeyi uzatan kişiyi Lucescu’dan uzaklaştırdı.

Bu sefer de Mircea Lucescu’ya şişe uzattılar

EMRE BELÖZOĞLU OLAYI AKILLARA GELDİ
Mircea Lucescu’ya uzatılan plastik şişe, Türkiye’nin İzlanda ile oynadığı maç öncesi Emre Belözoğlu’na uzatılan fırçayı akıllara getirdi. Yaşanan skandalın bireysel bir durum olduğu ortaya çıkmış ve şaka yapmak istediğini açıklayan şahıs Emre Belözoğlu’ndan özür dilemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...