Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Kasım 2021 00:46

Bülent Korkmaz: Galibiyeti hak ettik

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi.

Bülent Korkmaz: Galibiyeti hak ettik
alanyaspor,,beşiktaş,,bülent korkmaz,

Süper Lig'in 13. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Alanyaspor, ligde maç fazlasıyla üçüncü sıraya yükseldi. 

Zorlu mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor'un hocası Bülent Korkmaz, galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi. 3 puanı aldıkları için mulu olduklarını belirten Korkmaz, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'I İYİ ANALİZ ETTİK"

Beşiktaş'ın Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçları iyi analiz ettiklerini vurgulayan Bülent Korkmaz, "Artı yönleri çok olan yetenekli oyuncuları var. Onlara önlem almanız çok zordu. Biz alanı merkezden kapatmaya çalıştık. İkinci topu alıp bağlantı paslarla hücum çıktık. Taktik anlayışımızı doğru bir şekilde yapmayı başardık” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...