Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Temmuz 2015 11:46

Burak Başaran, Avrupa Şampiyonu oldu

Kastamonu Üniversitesi öğrencisi Burak Başaran, Brezilya Dövüş Sanatı Avrupa Şampiyonu oldu.

Burak Başaran, Avrupa Şampiyonu oldu
Avrupa Şampiyonası, burak başaran

6 ülkeden en az 100 sporcunun katıldığı yetişkin grubunda Türkiye’yi temsil eden Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Burak Başaran, 4 Axe Capoeira European Championship Advanced Category Avrupa Şampiyonu oldu.
17-23 Haziran tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılan, Brezilya Dövüş Sanatı alanında Avrupa Şampiyonu olarak Kastamonu’ya dönen Burak Başaran, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın’ı makamında ziyaret etti. Antrenörleri Doç. Dr. Serkan Dilek ve Murat Ulukulu ile birlikte Rektör Aydın’ı ziyaret eden Başaran, desteklerinden dolayı Aydın’a teşekkür etti.
Aydın ise, Burak Başaran’ı başarısından dolayı tebrik ederek, “Burak Başaran, Avrupa Şampiyonu olarak hem ülkemizi hem Kastamonu’yu hem de bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şampiyon olarak kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah devamında daha da güzel başarılara imza atacaktır. Ayrıca ferdi desteklerinden dolayı hocası Doç. Dr. Serkan Dilek’e üniversitemiz rektör danışmanı Selami Can ve spordan sorumlu memur Murat Ulukulu’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyarette Aydın, başarılı sporcu Başaran’a saat ve hediye takdim etti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...