Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2021 18:16

Burak Elmas’tan Fatih Terim açıklaması

Galatasaray’da seçim sürecinin sona ermesinin ardından 38. Başkan olarak Burak Elmas seçildi. Seçim öncesinde Fatih Terim’le görüşeceklerini belirten Elmas, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Fatih Terim’in takımının başında olacağını söyledi.

Burak Elmas’tan Fatih Terim açıklaması
Galatasaray,Burak Elmas,FATİH TERİM

Galatasaray’da 5 adaylı kongrede dün sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan başkanlık seçiminde Burak Elmas 1541 oy alarak başkanlığa seçildi. Seçinin sona ermesinin ardından soruları cevaplayan Elmas, “Tüm Galatasaray Spor Kulübü üyelerine teşekkür ediyorum. Galatasaray’a yakışan bir seçim oldu. Galatasaray’a yakışan bir davranışlar içinde bir seçim atmosferi oldu. Yarından tezi yok tek yumruk olarak tüm Galatasaraylılarla birlikte çok şey başaracağız” ifadelerini kullanmıştı

TERİM İLE YOLA DEVAM EDECEK Mİ?

Galatasaray’da seçimin sona ermesinin ardından Burak Elmas, Fatih Terim kararını açıkladı. Elmas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hocamızla görüştük, yarın sabah takımının başında, evimiz Florya'da idmanlara başlayacak. Galatasaray'ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim'dir. Mazbata, mukavele, ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var ve birlikte çok şey başaracağız." ifadelerini kullandı.

TERİM'DEN ELMAS'A CEVAP

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz'in devam etmeyeceğini açıklamasının ardından Burak Elmas başkanlığa seçildikten sonra Terim'le çalışacağını duyurdu. Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın Fatih Terim'in yarın takımın başında olacağını açıklamasının ardından deneyimli hocadan cevap geldi. Sosyal medya hesabı twitterdan açıklama yapan Terim, "Her zamanki heyecanla" ifadelerine yer verdi. Fatih Terim'in paylaşımının ardından sarı kırmızılı kulüpten yapılan paylaşımda ise "İlk günkü gibi hocam" mesajı yer aldı.

Burak Elmas’tan Fatih Terim açıklaması

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...