Tgrt Haber
23 Ocak 2022 10:11

Burak Yılmaz Brest-Lille maçında çılgına döndü

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen milli golcü Burak Yılmaz Brest ile oynanan maçta çılgına döndü. Lille'nin 2-0 yenildiği karşılaşma oyundan alınan milli yıldız doğrudan soyunma odasına gitti.

Burak Yılmaz Brest-Lille maçında çılgına döndü
Burak Yılmaz,Lille,Fransa

Fransa Ligue 1'de oynanan maçta Brest, sahasında Lille'i 2-0 yendi. Karşılaşmanın 3. dakikasında Tiago Djalo'nun kendi kalesine attığı golle öne geçen Brest, 90+5. dakikada Steve Mounie'nin penaltı golüyle sahadan galibiyetle ayrıldı.

Lille'de forma giyen milli futbolculardan Burak Yılmaz, 76 dakika sahada kalırken, Zeki Çelik 46. dakikada oyuna girdi. Ligde 9 hafta sonra ilk mağlubiyetini alan Lille, 32 puanda kaldı. Brest ise puanını 28'e çıkardı.

FRANSA'DA OLAY OLDU

Fransa Ligue 1'de geçen sezon şampiyon olan Lille'de, milli futbolcu Burak Yılmaz büyük katkı sağlamış, şampiyonluğun adeta yolunu açan isimlerden olmuştu. Burak Yılmaz, bu sezon beklenen performansı veremedi. Uzun süredir gol orucunda bulunan milli yıldız, Lille formasıyla son golünü Bordeaux deplasmanında atmıştı. Golcü Yılmaz’ın oyundan alınırken verdiği tepki Fransa'da olay oldu.

DOĞRUDAN SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Bu sezon birçok kez taraftarla ve hocasıyla sorun yaşayan Burak Yılmaz, Brest maçında oyundan çıktığı sırada tribünlere döndü ve oldukça sinirli bir şekilde taraftarlara sert tepki gösterdi. Fransız rejisinin anbean ekranlara yansıttığı o anların ardından Burak Yılmaz doğrudan soyunma odasına gitti.

Fransız basını ise Burak Yılmaz'ın bu tepkisinin hocası Jocelyn Gourvennec'e olduğunu ve daha önce de benzer durumların yaşandığını öne sürdü.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRDİ

Burak Yılmaz'ın bu anlarını sosyal medyada dile getiren Fransız taraftarlar, milli futbolcunun bunu yapmaya hakkı olmadığını savundu. Burak'ın artık Lille'de forma giymemesi gerektiğini söyleyen Fransız taraftarlar, yönetime de çağrıda bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...