Tgrt Haber
06 May 2021 18:22

Burak Yılmaz transfer iddialarını yalanladı

Adı sık sık Fenerbahçe ve birçok takım ile anılan milli futbolcumuz Burak Yılmaz, transfer iddialarına son noktayı koydu.

Burak Yılmaz transfer iddialarını yalanladı
Burak Yılmaz,Lille

Fransa'da Burak Yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor. Takımının yükünü adeta tek başına taşıyan Burak Yılmaz'a Fransız medyası da övgü dolu sözler ile sayfalarında yer ayırtıyor. Lille'de gösterdiği performans ile transfer dedikolarının çokça üretildiği Burak Yılmaz son noktayı koydu. Takımının yarın karşılaşacağı basın toplantısında sorulara cevap veren milli futbolcu Burak Yılmaz, "Çok büyük bir derbi, bunu biliyorum. Arkadaşlarım ve tüm kulüp bunun önemini bana anlatmıştı. Lens'in de bizim de hedeflerimiz var. Onlara saygı duyuyoruz ama bizim için yarın bir derbiden daha fazlası olacak." dedi.

"KONUŞMAYI DOĞRU BULMUYORUM"

Hakkında çıkan transfer iddilarına da cevap veren Yılmaz, ""Bu duyumlar üzerine konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Buradayım, her maçta oynadım ve üzerime düşeni yaptım. Ailem de burada. Bence bunlar magazin haberi. Ligi ikinci de bitirsek birinci de bitirsek harika bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Bir sene daha kontratım var ve devam ettiği sürece buradayım. Bu konuda bir korkum ve çekincem yok." yorumunu yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...