Tgrt Haber
29 May 2014 18:24

Burak Yılmaz'dan Roberto Mancini itirafı

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'dan Roberto Mancini itirafı
burak yılmaz, galatasaray, açıklama, mancini,

İşte Burak Yılmaz'ın açıklamaları; Geçen sene Galatasaray'a ait olduğumu söylemiştim. Bana transfer teklifleri gelmişti ama mutlu ve başarılı olduğum yerde devam etmek istedim. Daha Galatasaray'a ait hisediyorum. İnşallah daha mutlu ve daha güzel yıllar burada yaşarım. Son 4-5 sezondur çok istikrarlıyım. Futbol fizikle oynanan bir şey... Yetenek ikinci planda şuan o yüzden her şeyden önce istikrarlıyım. Yaptıklarıma baktığm zaman her sene üstüne koyarak devam ediyorum. Bu sezon beni braz daha gol olarak az görmüş olsalarda bu benim mevkim ile alakalı. İyi bir gol ve istatistikle oynadım. Kendimi ikinci planda tuttum. Bireysel olarak ikinci planda kaldım önemli olan sahada Galatasaray'ın başarısıdır. Ben her şekilde Galatasaray'dan öncede performansım iyiydi.
Trabzonspor 58 gol, Galatasaray'da 50 gol! Şenol Güneş zamanında coştu!
Şenol hocam çok farklı bir insan, çok farklı bir değer, ona çok teşekkür ediyorum. Beni tekrardan futbola kazandıran Şenol hoca ve daha sonra Trabzonspor'dur. Her zaman Trabzonspor'da eleştirildim kötü oynadığım zamanlar oldu ama Allah'a şükürler olsun ne onu ne de kendimi mahçup bırakmadım. Duygusal insanlarız, sana böyle yaklaşan hoca olunca verimi alabiliyor.
Bundan sonraki hedefleri!
Bireysel olarak çok büyük oyuncular oynadı, Tanju Çolak, Metin Oktay, Hakan Şükür. Ben Hakan abiye yetiştiğim için onu dedim. Atabildiğim kadar gol atmak, kazanabildiğim kadar Galatasaray en büyük sevinçleri yaşattığı için ben de Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorum. UEFA Kupası'nı getirdi Galatasaray bu ülkeye ama biz Şampiyonlar Ligi'ne yükselttik çitayı. Uzak bir ihtimal şuan için kupayı kazanmak için... Çok büyük getirileri var, gelirleri var bu yüzden büyük takımlar. Galatasaray'da mali yapısı olarak büyüyor. Sahada kendini yavaş yavaş büyüten bir Galatasaray olduğu için, böyle büyük kulüplerle yarışmak istiyorsak, her yönümüzle camia olarak kendimizi geliştirmeliyiz. Hedefimiz kısa vadede değil uzun vadede ulaşmak istediğimiz için emin adımlarla ilerliyoruz.
Mancini'nin gelişi ile dalgalanma oldu, bundan ders çıkarttınız mı?
Futbolcular olarak hoca değişitkliği oldu. Her hocanın stili farklı olduğu için böyle oluyor. Buna alışmak zor oldu bunun akabinde de çok zorlandık. Tamamen atak oyanyan takımdan biraz daha güvene alarak oynamaya başladık buna alışmak zor oldu. Son 6-7 maç baktığımız zmana Mancini ile de o güveni yakaladık. Bu sezon bunu avantaja çevirerek yeni sezona başlamak istiyoruz. Mancini ile uyum sorunu tamamen ortadan kalktığını düşünüyorum. Yeni transferler gelecek, kamp dönemini birlikte değişeceğiz. Buraya geldiği zaman Türkiye hakkında bilgiye sahip değildi bundan da etkilenmiş olabilir. Bunu o da alıştı seneye böyle sıkıntılar olmayacaktır. Ben her zaman rekabete açığım kendime güveniyorum. Kim oynuyorsa onun ne yaptığı önemlidir burası Galatasaray... Burak Yılmaz Dünya Kupası favorileri için, "İspanya, ALmanya ve Belçika'yı destekliyorum. Brezilya tabiki favorilerden ama Belçika'nın yetenekli oyuncuları var onlara güveniyorum. Brezilya ev sahibi olarak gerekeni yapacaktır."
Arda ile konuştuk!
Arda Turan şampiyonluktan sonra çok duyguluydu. Şampiyonlar Ligi'nde 2 gün sonra arayabildim ama hala atlatamamıştı. Oralarda olması bile çok büyük başarı bence...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...