Tgrt Haber
22 Aralık 2019 21:43

Burak'tan dördüncü hakeme sert tepki

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe karşılaşmasının 85. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Burak yerini Umut’a bıraktı. Değişikliğin gecikmesine oldukça sinirlenen Burak Yılmaz, dördüncü hakeme tepki gösterdi.

Burak'tan dördüncü hakeme sert tepki
Burak Yılmaz,dördüncü hakem,sert tepki,Alper Potuk

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 85. dakikasında savunmaya yardım etmek için geriye koştuğu bir pozisyonda sakatlanan Burak Yılmaz, kenara işaret ederek değişiklik yapılmasını istedi.

Mücadele devam etti

Bu pozisyonun ardından dördüncü hakeme de oyundan çıkacağını söyleyen Burak, kaptanlık pazubandını Gökhan Gönül’e verirken, oyuncu değişikliği yapılmadan mücadelenin devam etmesine de bir hayli sinirlendi.

Dördüncü hakeme tepki gösterdi

Umut Nayir’e ‘Neden hazırlanmadın’ diyen Burak Yılmaz, Umut’un dördüncü hakemi göstermesi üzerine de kenara gelirken hakeme tepki gösterdi.

Alper: Oyuna gir öyle konuş

Bu sırada yedek kulübesinde bulunan Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk’un Burak’a bir şeyler söylemesi üzerine Alper’e dönen Burak, “Oyuna gir öyle konuş” diyerek tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...