Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2015 19:58

Bursa'dan 4 gollü prova

Bursaspor, PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile yaptığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.

Bursa'dan 4 gollü prova
bursaspor, bursa,

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Gençlerbirliği ile  karşılacak Bursaspor, hazırlık maçında Bursa Atatürk Stadı'nda Balıkesirspor'la  karşı karşıya geldi. Bursaspor maça Harun Tekin, Şamil Çinaz, Dany Nounkeu, Aydın  Karabulut, Erdem Özgenç, Hajime Hosogai, Ricardo Faty, Isaac Cuenca, Sercan  Yıldırım, Filipe Josue ve De Sutter ilk 11'i ile başladı.
 
Balıkesirspor ise Ertuğrul Furkan, Onur Alkan, Uğur Aktaş, Tomislan  Glumac, Hüseyin Tok, Abdülhamit Yıldız, Rodrigues Soares, Dilaver Güçlü, Kerim  Avcı, Eren Özen, Ali Öztürk 11'i ile sahaya çıktı.
 
Yeşil-beyazlılarda, sol kanattan atak geliştiren Aydın Karabulut, orta  alana doğru topu gönderdi. Aydın'ın ortasına ters vuruş yapan Hüseyin Tok, 14.  dakikada topu kendi filelerine gönderdi. Bu gol Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi.
 
Bursaspor, golün ardından baskıyı artırdı. Sol kanattan atağa çıkan  Aydın, orta alandaki Sercan'ı topla buluşturdu. Sercan, Jouse ile yaptığı verkaç  sonrasında kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kalarak, 29. dakikada skoru 2-0  yaptı.
 
40. dakikada Balıkesirspor ceza alanı dışında topla buluşan Jouse,  topu Sercan'ın önüne bıraktı. Rakiplerini çalımlayıp kaleci ile karşı karşıya  kalan Sercan, skoru 3-0'a getirdi.
 
İlk yarı Bursaspor'un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
52. dakikada Josue'nin kullandığı köşe vuruşuna, ön direkte yükselen  Bekir, topu kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 4-0
 
Kalan dakikalarda iki takım adına da önemli gol pozisyonu yaşanmadı ve  karşılaşma 4-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...