Tgrt Haber
23 Haziran 2014 18:20

Bursaspor CAS kararını bekliyor

Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Acar, "UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmemiz için CAS'ın vereceği kararı bekliyoruz. Eğer Avrupa Ligi'nde mücadele edeceksek, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Bursaspor CAS kararını bekliyor
Bursaspor, CAS, haber, haberler,

Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu İlyas Acar, UEFA Avrupa Ligi'nde 2014-2014 sezonu 1. ve 2. ön eleme  turu kuralarına ilişkin, "UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmemiz için, CAS'ın  vereceği kararı bekliyoruz" dedi. Acar, UEFA Avrupa Ligi kura çekimiyle ilgili AA muhabirine yaptığı  açıklamada, Sivasspor ve Eskişehirspor'un aldıkları cezalar neticesinde UEFA  tarafından kendileriyle birlikte Karabükspor'un Avrupa kupalarına davet  edildiğini hatırlattı. İsviçre'nin NYON kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura  çekiminde Bursaspor'u Federasyon Temsilcisi ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan  Ali Büyükkurt'un temsil ettiğini belirten Acar, "Çekilen kura sonucunda Makedonya  temsilcisi FK TURNOVO ile Gürcistan temsilcisi FK Chikhura Sachkhere maçının  galibiyle karşılaşacağız. UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmemiz için CAS'ın  vereceği kararı bekliyoruz. Buradan çıkacak karara göre bu yıl üst üste beşinci  kez Avrupa kupalarına katılmış olacağız" diye konuştu. Acar, CAS'ın vereceği kararı merakla beklediklerini vurgulayarak, şunları söyledi: "Biz her şekilde Avrupa kupalarına katılacakmışız gibi  hazırlıklarımızı yapıyoruz. Takımımız 30 Haziran tarihinde toplanacak.  Transferlerimizi yapıyoruz. Eğer Avrupa Ligi'nde mücadele edeceksek, Türkiye'yi  en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bursaspor Kulübü  kendisine yakışan sonuçları alacaktır. UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme  müsabakası ilk maçı 17 Temmuz'da Bursa'da, rövanş maçı ise 24 Temmuz'da  deplasmanda oynanacak. Ancak dediğim gibi öncelikle UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele  edebilmemiz için, UEFA tarafından 1 yıl ceza alan Sivasspor ve Eskişehirspor'un  CAS mahkemesinde görülecek davanın sonucunu bekleyeceğiz. Birlik beraberlik  içerisinde belirlediğimiz hedeflere ulaşmayı istiyoruz. Yönetim kurulumuz olarak  da bu noktada hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak gece gündüz demeden yoğun bir  şekilde çalışıyoruz."
"Kent birleşirse Bursaspor'un önünde kimse duramaz"
Acar, Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulunun göreve  seçilmesinin ardından çok uzun bir zaman geçmemesine rağmen uyum içerisinde  sadece Bursaspor'un başarısını düşünerek çalıştıklarını vurgulayarak, bundan  sonra yeşil-beyazlı taraftara da büyük görevler düştüğünü kaydetti. Bursaspor'un  Türkiye'nin şampiyonluk yaşamış 5 takımından biri olduğunu anımsatan Acar,  şunları ifade etti: "Bu sezon özellikle sportif anlamda başarıyı istiyoruz. Takımımızı  Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerinden biri olan Şenol Güneş hocamıza  teslim ettik. Eksik mevkilerimize de gerekli takviyelerimizi yapıyoruz. Bundan  sonra tek ihtiyacımız olan şey, kentte birlik ve beraberliği sağlamak. Bursa  kentinde birlik beraberlik sağlandığı sürece Bursaspor'un önünde kimse duramaz.  Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve taraftarımızla bir bütün  olarak yeniden başarılı günleri yaşamak istiyoruz. Bunu başaracak güce de  sahibiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...