Tgrt Haber
13 Mart 2014 20:47

Bursaspor, cezalı olduğu maçta ceza aldı

Bursaspor, cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde oynadığı Karabükspor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle 1 maç ceza aldı.

Bursaspor, cezalı olduğu maçta ceza aldı
bursaspor kulübü,cezalı maç,karabükspor,maçı,

Bursaspor Kulübü, Süper Lig'in 24. haftasında cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde oynadığı Karabükspor maçında yapılan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırıldı
PFDK'dan, Bursaspor'a eşine az rastlanır ceza... Yeşil-beyazlılar, cezası nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynadığı Karabükspor maçında kötü ve çirkin tezahüratın tekrarlanması nedeniyle 1 maç daha seyircisiz oynama cezası aldı
TFF'DEN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:
BURSASPOR Kulübünün, 08.03.2014 tarihinde oynanan BURSASPOR - KARDEMİR KARABÜKSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 5. Kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 150.000. -TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...