Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2014 10:28

Bursaspor Eskişehirspor maçı muhtemel 11'leri

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yendiği Eskişehirspor ile Süper Lig'de karşı karşıya geliyor.

Bursaspor Eskişehirspor maçı muhtemel 11'leri
süper lig, bursaspor, eskişehirspor, maçı muhtemel 11'leri,

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü sahasında 4-1 mağlup ettiği Eskişehirspor'la yarın yine karşı karşıya gelecek, yeşil beyazlı ekip ligin 2'nci yarısına iyi bir başlangıç yapmak içen sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak. Yeşil beyazlı takım, Süper Lig tarihinde 53 kez karşı karşıya geldiği kırmızı siyahlı takım karşısında 16 kez galip gelmeyi başarırken sahadan 17 defa da mağlup ayrıldı. Oynanan 20 müsabaka ise eşitlikle sona erdi. Bursaspor, Süper Final'de 2 kez, 2'nci Lig'de 4 kez ve Türkiye Kupası'nda ise 7 kez karşılaştığı Eskişehirspor ağlarını Süper Lig de dahil olmak üzere toplam 82 kez havalandırırken kalesinde ise 74 gol gördü.
Bursa Atatürk Stadyumu'nda saat 16.00'da oynanacak olan Bursaspor-Eskişehirspor maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcıları Ekrem Kan, Asım Yusf Öz, çizgi hakemleri Hüseyin Sabancı, Özer Özden, dördüncü hakem ise Mustafa Sönmez olacak. Bursaspor'un Eskişehirspor maçına şu 11'le çıkması bekleniyor: "Frey- Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Belluschi, Şamil, Ferhat, Sestak, Fernandao"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...