Tgrt Haber
16 Nisan 2014 12:49

Bursaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile Galatasaray, 2-2'nin rövanşında Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek...

Bursaspor - Galatasaray muhtemel 11'ler
Bursaspor - Galatasaray, muhtemel 11'ler, ziraat türkiye kupası, bursaspor, galatasaray, rövanş maçı

Hakem İlker Meral'in yöneteceği ve saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşmayı tgrthaber.com.tr farkıyla takip edin...
MUHTEMEL 11'LER
Bursaspor: Frey, Şener, Civelli, İbrahim, Taiwo, Volkan, Şamil, Belluschi, Ferhat, Sestak, Fernandao.
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Burak.
Saat: 20.00
Stat: Bursa Atatürk
Hakem: İlker Meral
G.SARAY NASIL TUR ATLAR
Galatasaray'ın finale çıkması için galip gelmesi veya 3-3 ve üzeri skorlu beraberlik elde etmesi gerekiyor. Karşılaşma 1-1 ve 0-0 beraberlikle veya Bursaspor'un galibiyetiyle sona ermesi halinde Bursa ekibi finale yükselecek. Müsabakanın normal süresinin 2-2'lik eşitlikle tamamlanması halinde ise 15'er dakikalık iki devre halinde uzatma oynanacak. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa, finale çıkacak takım seri penaltı atışlarıyla belli olacak.
ASLAN DEPLASMANDA KAYIP
Bursaspor'a karşı deplasmanda finale çıkabilmek için oynayacak sarı-kırmızılı ekibin bu sezonki dış saha performansı oldukça kötü. Bu sezon Galatasaray, Spor Toto Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 22 resmi deplasman maçının sadece 4'ünü kazandı, 7 yenilgi ile 11 beraberlik aldı.
7 YILLIK HASRET
Galatasaray 2007-08 sezonu 2.haftasında 19 Ağustos 2007 tarihinde Bursaspor’u deplasmanda 1-0 yendiği maçtan beri rakibini deplasmanda yenemiyor. Süper Lig’de oynanan son 6 maçta ve 2007-08 sezonunda Z.Türkiye kupasında oynanan toplam 7 maçta Bursaspor 4 kez kazanırken 3 maçta berabere sona erdi.
KUPA BEYİ BURSA
Bursaspor bu sezon Ziraat Türkiye kupasında sahasında oynadığı 4 maçı da galip bitirdi. Bursaspor 5.tur’da İnegölspor’u 3-0 yenerken grup maçlarında Sivasspor’u 2-1, Eskişehirspor’u 4-1 ve Akhisar Belediyespor’u 3-0 geçmeyi başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...