Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2015 19:52

Bursaspor'a tribün kapatma cezası

PFDK, Bursaspor'u tribün kapatma ve 250 bin lira ile cezalandırdı. Ayrıca çok sayıda sporcuya, idareciye ve kulübe çeşitli cezalar verdi.

Bursaspor'a tribün kapatma cezası
bursaspor,

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), çok sayıda sporcuya, idareciye ve kulübe cezalar verdi. Kurul toplantısının ardından TFF'nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Bursaspor'a, Gençlerbirliği maçındaki çirkin ve kötü tezahüratın bu sezon ev sahibi olduğu bir müsabakada 5. kez gerçekleşmesinden dolayı tribün kapatma ve 250 bin lira para cezaları verildi. Ceza, ihlalin gerçekleştirildiği kapalı kale arkası ve maraton tribününde uygulanacak. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcu Gökhan Değirmenci'ye 3 maç ve 13 bin lira, Çaykur Rizesporlu futbolcular Koray Altınay'a 2 maç, Kıvanç Karakaş'a 1 maç ve 13 bin lira, İstanbul Başakşehirli futbolcu Sedat Ağçay'a 1 maç ve 13 bin lira ceza veren kurul, Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül'ü 60 gün hak mahrumiyeti ve 65 bin lira, Gençlerbirliği idarecisi Emrah Atasoy'u da 21 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin lira ile cezalandırdı.   Balıkesirspor 110 bin, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor 60 bin, Torku Konyaspor 55 bin ve Trabzonspor da 12 bin lira ceza aldı. PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'a 6 bin lira, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 10 bin lira, Karşıyaka'ya 40 bin lira, Şanlıurfaspor'a da tribün kapatma ve 15 bin lira para cezaları verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...