Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2019 18:31

Bursaspor’da imza şov

Bursaspor transferin son gününde renklerine bağladığı Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Burak Altıparmak, Igor da Silva, Yevgen Seleznov için imza töreni düzenledi.

Bursaspor’da imza şov
bursaspor,,transfer,

Bursaspor, transferin son gününde renklerine kattığı 5 oyuncusu için şampiyonluk günlerini aratmayan bir imza töreni düzenledi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni taraftara açık olarak gerçekleştirildi

Şampiyonluk tezahüratları arasında taraftarların arasında geçerek alana gelen futbolcular büyük bir coşku ile karşılandı. Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yöneticilerin katıldığı törende futbolcular kendilerini Bursaspor’a bağlayan sözleşmelere tek tek imza attı. 

Ayrıca 2024 yılına kadar sözleşmeleri uzatılan genç oyuncular Ramazan Keskin, Burak Kapacak, Sedat Dursun, Emirhan Aydoğan ve Çağatay Yılmaz da imzalarını taraftarın huzurunda attı. İmza töreni sonrası yoğun izdiham yaşanırken, Yevgen Seleznov da taraftara üçlü çektirdi. 

Toplantının sonunda Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yeni transferler basın mensuplarına poz verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...