Tgrt Haber
18 May 2015 17:27

Bursaspor'da yeni yönetim mazbatalarını aldı

Bursaspor Kulübü'nün olağan kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Recep Bölükbaşı ve yeni yönetim kurulu mazbatalarını aldı.

Bursaspor'da yeni yönetim mazbatalarını aldı
bursa,yeni yönetim,mazbata,

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen mazbata töreninde konuşan Bölükbaşı, Bursaspor'un yeni dönemde daha fazla kurumsallaşacağını ve oluşturulacak komisyonlarla çok daha sağlıklı bir yönetim anlayışı sergileneceğini bildirdi.
Önceliklerinin her zaman Bursaspor'a hizmet etmek olduğunu ifade eden Bölükbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Genel kurulumuz Bursaspor'a hayırlı olsun. Bizim için önce Bursaspor'a hizmet etmek geliyor. Bana göre son yılların en güzel ve en çekişmeli genel kurulu oldu. Tüm adaylar el eleydi. Böylesine güzel bir genel kurul olmasında emeği geçenlere ve tüm personelimize çok teşekkür ediyorum. Genel kurul divanımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara çok iş düştü. Haklarını helal etsinler. Genel kurula üyelerimiz sahip çıktı, sabırla bizleri dinlediler. Bizlere oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun. Sonuçta kazanan bir tane olacaktı. Bizler de seçilemeseydik, seçilen arkadaşımıza desteğimizi verecektik."

Bölükbaşı, hedeflerinin, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmak olduğunu vurguladı. Çalışıp, birlik bütünlük içinde olmaları halinde Bursaspor'da o gücü gördüklerini kaydeden Bölükbaşı, "Gün birlik olma, çok çalışma günüdür. Bunu birlikte yapalım. Şevkimizi kırmasınlar. Başarı için çok çalışacağız. Yapıcı tüm eleştirilere açığız ama yargılamaya hayır. Tabii ki dört dörtlük değiliz. Yanlışımız olduğunda uyarsınlar. Eski arkadaşlarımız da bizlerle beraber olacak. Tüm adaylarımız Bursaspor'a katkı sağlayabilirler. Hepsine kapımız açık. Eski yeni tüm yöneticilerimiz ile bir bütün içerisinde çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Kadromuzu bozmayacağız"

Takımın kadrosunu bozmayacaklarını belirten Bölükbaşı, teknik direktör Şenol Güneş ile görüştükten sonra transfer çalışmalarına hız vereceklerini anlattı.

Bölükbaşı, başkan adaylarından Cüneyt Özkan'ın, Ar-Ge grubuna başkanlık edip ekibiyle çalışacağını, Mesut Mestan'ın da hizmet için çok hırslı ve istekli olduğunu, yönetim kurulu başkan danışmanı olarak bilgi ve birikiminden faydalanacaklarını söyledi.

En az 7 kadından oluşan bir komisyon kuracaklarını ifade eden Bölükbaşı, Bursa'nın tüm ilçelerini gezerek taraftarlarından kulüple ilgili önerilerini alacaklarını sözlerine ekledi.

Kongrede divan başkanlığını yürüten İlhan Parseker ise Bölükbaşı ve yönetim kuruluna Bursa'nın tüm paydaşlarının destek olması gerektiğine dikkati çekti. Daha sonra Parseker, kulüp başkanı Bölükbaşı'na mazbatasını verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...