Tgrt Haber
23 Mart 2015 15:51

Bursaspor'dan 'Ronaldinho' açıklaması

Bursaspor, yeni sezonda geçmeyi planladığı 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena'nın tribünleri doldurabilecek bir yıldız adayı arayışına başlarken ortaya Ronaldinho iddiası atıldı.

Bursaspor'dan 'Ronaldinho' açıklaması
bursaspor,ronaldinho,açıkalama,

Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, bu sezonun başında ismi Beşiktaş ile anılan Brezilyalı Ronaldinho'nun Bursaspor'la anlaşacağı söylentileri üzerine DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Yurt dışında olan bir arkadaşım, bana sezon başında önermişti. Ben görüşmedim. Arkadaşım görüşmeleri devam ediyor. Ancak netleşen bir şey yok. Ben bugüne kadar Ronaldinho'nun ne menajeri, ne de kendisiyle görüştüm. Olaylar benim dışında gelişiyor."
Ronaldinho için Brezilya'dan bir çok kişinin kendisini aradığını vurgulayan Başkan Recep Bölükbaşı, "Yeni stadımız için bir yıldız futbolcu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Bu konuda çalışmaları yapıyoruz. Şu an için netleşen bir isim yok. Olduğunda kamu oyuna duyururuz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...