Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2014 11:28

Bursaspor'u yoğun bir maç programı bekliyor

Bursaspor, 14 Ocak’ta Sivasspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması ile birlikte 19 gün içerisinde 6 zorlu 90 dakikaya çıkacak.

Bursaspor'u yoğun bir maç programı bekliyor
Antalya’daki 5 günlük kamp, yeşil-beyazlıları yoğun bir maç programıi,bursaspor,

Antalya’daki 5 günlük kampın ardından yeşil-beyazlıları yoğun bir maç programı bekliyor. Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesinde 14 Ocak 2014 tarihinde Sivasspor’u konuk edecek olan yeşil-beyazlılar, 18 Ocak’ta Akhisar Belediyespor, 22 Ocak’ta Eskişehirspor ile Türkiye Kupası müsabakasında karşılaşacak. Bursaspor, 25 Ocak’ta Eskişehirspor’la önce süper lig, 29 Ocak’ta da kupada karşılaştıktan sonra, 2 Şubat’ta Galatasaray’la süper ligde karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takım bu zorlu periyotu en iyi şekilde bitirmek istiyor. Öte yandan Bursaspor, 2014 yılının ilk resmi müsabakasını Sivasspor ile yapacak. Yeşil-beyazlılar geçen yıl da ilk resmi müsabakasını Sivasspor ile oynamış ve sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...