Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Mart 2014 19:49

Bursaspor'un cezası onandı

TFF Tahkim Kurulu, Bursaspor'un bir maç seyircisiz oynama cezasını onadı.

Bursaspor'un cezası onandı
Bursaspor'un cezası onandı, bursaspor'un cezası, bursaspor'a ceza,

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Bursaspor'a verdiği bir maç seyircisiz oynama cezasını onadı. Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Bursaspor'un, PFDK kararına yaptığı itirazın görüşüldüğü belirtilerek, şöyle denildi:
"Taraftarlarının sebep olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve eylemin FDT'nin 52/1. maddesinde yapılan değişiklikten sonra aynı sezon içerisinde 4. kez ihlali nedeniyle FDT'nin 52/5. maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 80 bin lira para cezası ile taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 51/3. maddesi uyarınca 20 bin lira para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliğiyle onanmasına karar verilmiştir." Öte yandan, kurulun, taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Elazığspor'a verilen 150 bin lira para cezasını da onadığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...