Tgrt Haber
04 Ağustos 2021 13:37

Busenaz Sürmeneli: "Biz Türkler bir ölür bin diriliriz"

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 69 kiloda yarı finalde Hindistan'dan Lovlina Borgohain'i yenerek finale yükselen milli boksör Busenaz Sürmeneli, hayallerinin finaline çıkacağını belirtti.

Busenaz Sürmeneli: "Biz Türkler bir ölür bin diriliriz"
Busena Sürmeneli

Trabzonspor Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, Busena Sürmeneli'nin yarı final maçındaki başarısı kutlandı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sürmeneli, 13 yıldır bu hedef doğrultusunda çalıştığının altını çizerek, duygularını şöyle dile getirdi:

"Tüm fedakarlıkları bu hedef doğrultusunda yaptık ve Tokyo'ya da hazır halde geldik. Amacım ülkeme altın madalya ile dönmek. Ülkemde üzücü olaylar yaşanıyor. Biz Türkler olarak bir ölür bin diriliriz. Türkler asla hafife alınamaz. Böyle bir dönemde insanlara bir nebze de olsa mutluluk verdiysem ne mutlu bana. Benim maçlarım genelde ülkenin zor zamanlarına denk geliyor. Böyle olunca da bayrağımız için farklı savaşıyorum. Beni destekleyen, dua eden herkese teşekkür ederim. Hayallerimin finaline çıkacağım. Ben asla pes etmem. Hocam Cahit Süme, küçük yaştan itibaren beni bu şekilde yetiştirdi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...