Tgrt Haber
18 Mart 2015 18:57

Büyüka, 'Diego sen yapıyorsun kardeşim'

Spor basınının duayen ismi Şansal Büyüka, Milliyet gazetesinde yer alan Bilal Meşe ile yaptığı söyleşisinde Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas'ı bu sözlerle eleştirdi:

Büyüka, 'Diego sen yapıyorsun kardeşim'
şansal büyüka,

Spor basınının duayen ismi Şansal Büyüka, Milliyet gazetesinde yer alan Bilal Meşe ile yaptığı söyleşisinde Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas'ı bu sözlerle eleştirdi: "Diego çıkarken bu kadar söylendiğine göre kendini iyi falan oynuyor sanıyor. Ne yapıyorsun kardeşim... Dön sağa, dön sola... Öne bir hamlen var mı? Araya bir top atıyor musun, adam eksiltiyor musun, ne oldu o efsane şutlarına?

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği yenilgisi hiç de sürpriz değil. Çünkü sarı-lacivertliler zaten son dört maçından sadece bir galibiyet, bir beraberlik çıkarmış, 4 puana karşılık 8 puan kaybetmiş bir takım...

Mustafa Denizli “Fenerbahçe yavaş oynuyor” dedi, kızdılar. Doğru söyledi...Gençlerbirliği 4 pasla gol atıyor. Fenerbahçe 10-15 pas ortalaması ile rakip kaleye gitmeye çalışıyor. Fenerbahçe’nin bir rakip savunmayı az adamla yakaladığını hiç gördünüz mü? Kabul ediyorum, iyi organize oluyorlar, ama hızlı hücum edemiyorlar.O zaman karşılarında hep kalabalık ve hep organize bir savunma anlayışı buluyor.

Diego çıkarken bu kadar söylendiğine göre kendini iyi falan oynuyor sanıyor, Ne yapıyorsun kardeşim... Dön sağa, dön sola... Öne bir hamlen var mı? Araya bir top atıyor musun, adam eksiltiyor musun, savunmaya yardım ediyor musun, ne oldu o efsane şutlarına... Diego bu görüntüsü ile ilk on birin adamı olamaz. Ama o da haklı... Saha içinde o kadar kötü vardı ki “Piyango niye bana vurdu ?” diye isyan etti.Fenerbahçe’nin iki golcüsünün attıklarını toplasanız, yarıştığı rakiplerin golcülerinin tek başına attığı kadar bile gol atamamış. Düşünün; küme düşmemeye çalışan Akhisar’ın santrforu Gekas bile, Emenike ile Sow’un toplamı kadar gol atıyor. Biri mütevazı Akhisar, diğeri süper kadro Fenerbahçe... İnsaf..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...