Tgrt Haber
17 May 2016 13:21

Çağlar resmen Bundesliga’da

Altınordu’nun genç oyuncusu Çağlar Söyüncü, önümüzdeki sezondan itibaren Bundesliga ekiplerinden Freiburg’un formasını giyecek.

Çağlar resmen Bundesliga’da
bundesliga, Çağlar Söyüncü, PTT 1. Lig

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun milli oyuncusu Çağlar Söyüncü, önümüzdeki sezon Bundesliga ekiplerinden Freiburg’un formasını giyecek. Altınordu’nun resmi internet sitesinden verilen bilgiye göre, resmi sözleşme önümüzdeki günlerde imzalanacak.
Futbola Menemen Belediyespor’da başlayan daha sonra Bucaspor’da mücadele eden 1996 doğumlu Çağlar Söyüncü, 5 Ağustos 2014’te Altınordu’da profesyonel oldu. 2013-2014’te Altınordu’nun pilot takımı Gümüşordu’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çağlar, geçen yıl ve bu sezon Altınordu ile PTT 1. Lig’de 34 maça çıktı. Çağlar Söyüncü A Milli Futbol Takımı’nın 24 Mart 2016’da İsveç’le oynadığı maçta ise ilk kez A Milli Takım formasını giydi.
BEŞİKTAŞ İSTEMİŞTİ
Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ın Başkanı Fikret Orman da genç oyuncuyu siyah-beyazlı ekibe transfer etmek için girişimlerde bulunmuştu. Çağlar için Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’dan söz alan Orman, geçtiğimiz günlerde İzmir’e gelerek Altınordu Tesisleri’ni ziyaret etmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...