Tgrt Haber
12 Ekim 2015 00:15

Çakır yönetti, Polonya vizeyi kaptı

Polonya, Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 yenerek Euro 2016 vizesini kaptı.

Çakır yönetti, Polonya vizeyi kaptı
polonya milli takımı, euro 2016

EURO 2016 Elemeleri D Grubu'nda Polonya, Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 yenerek Euro 2016 vizesini kaptı. Cüneyt Çakır, maçta İrlanda lehine bir penaltı verirken, uzatma anlarında İrlanda kaptanı John O'Shea'ye kırmızı kart gösterdi. Polonya'nın bir golü ise sayılmadı.
CÜNEYT ÇAKIR'DAN PENALTI DÜDÜĞÜ
Müthiş bir tempoda geçen maçta Polonya, aradığı golü 13. dakikada buldu. Ceza sahası dışında topla buluşan Krychowiak, çok sert bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak Polonya'nın gol sevinci çok kısa sürdü. 16. dakikada Shane Long'a yapılan hareketin ardınan hakem Cüneyt Çakır, İrlanda lehine penaltı düdüğü çaldı. Atışı gole çeviren Jonathan Walters da skora dengeyi getirdi. Bu arada Polonya'da Maczynski, 17. dakikada topu ağlara gönderdi. Ancak öncesinde yardımcı hakem Tarık Ongun'un ofsayt bayrağını dikkate alan Cüneyt Çakır, golü geçerli saymadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...