Tgrt Haber
23 May 2016 09:11

Çalhanoğlu, 'Çok gurur verici bir olay, bu gol ile tarihe geçtim'

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 'Gol attığım için çok mutluyum, çok gurur verici bir olay. Bu gol ile tarihe geçtim' dedi.

Çalhanoğlu, 'Çok gurur verici bir olay, bu gol ile tarihe geçtim'
Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu,

İngiltere'ye karşı Türk Milli Takımı'nın tarihindeki ilk golünü atan Hakan Çalhanoğlu, "Gol attığım için çok mutluyum, çok gurur verici bir olay. Bu gol ile tarihe geçtim." dedi. Milli takımın İngiltere'ye 2-1 yenildiği özel karşılaşmadan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan 22 yaşındaki futbolcu, kendisinden önce Ozan Tufan'ın bir şans yakaladığını hatırlatarak, "Maalesef o değerlendiremedi. İkinci pozisyonda top bana geldi, ben de golü attım. Gol attığım için çok mutluyum, çok gurur verici bir olay. Bu gol ile tarihe geçtim. Takım olarak bugün çok iyi mücadele ettik, çok iyi oynadık." diye konuştu.
İngiltere ile Avrupa Şampiyonası öncesinde iyi bir provaya çıktıklarını kaydeden milli futbolcu, kalan sürede turnuva için önemli bir hazırlık dönemi geçireceklerini söyledi.
Uzun süre sonra ilk kez sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını dile getiren yıldız futbolcu, "Olsun. Şimdi gelecek maçlara hazırlanmamız lazım. Onun dışında çok iyi bir iş çıkardık bugün." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...