Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Aralık 2014 08:21

Caner Erkin hastaneye kaldırıldı!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin restoranda yemek yedikten sonra bayılınca hastaneye kaldırıldı.

Caner Erkin hastaneye kaldırıldı!
fenerbahçe, caner erkin, hastane

Sarı-lacivertli futbolcunun dün akşam saatlerinde Ortaköy'de bir restoranda yemek yedikten sonra baygınlık geçirdiği öğrenildi. Caner Erkin'i, eşi Asena Erkin'in kardeşinin Ulus'taki Liv Hospital'a götürdüğü, milli futbolcunun durumunun iyi olduğu ve kendine geldiği kaydedildi. Maraton'un verdiği bilgiye göre ise, restoranın Ali Baba Restoran olduğu ve Caner Erkin'in yanında Fenerbahçe'den Roma'ya kiralık olarak giden Salih Uçan'ın da yer aldığı belirtildi.
Fenerbahçe'den açıklama geldi
Fenerbahçe Futbol A Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Caner Erkin'in sağlık durumu ile ilgili FB TV canlı yayınında bir açıklama yaptı. Ziraat Türkiye Kupası maçı için Fenerbahçe kafilesi ile birlikte Bayburt'ta bulunan Burak Kunduracıoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Caner akşam yemekten sonra fenalaşıyor ve ufak bir baygınlık geçiriyor. Bayıldığı sırada kafasını da çarptığı için hastaneye kaldırılıyor. Sponsorumuz olan Liv Hospital'da uzman hekimler tarafından önce nörolojik muayenesi ve kan tetkikleri yapıldı. Kafasını vurduğu için beyin tomografisi de çekildi. Caner ile de konuştum, hastane doktorları ile de konuştum. Şu an için sağlık durumu iyi ve herhangi olumsuz bir durum yok. Önümüzdeki saatlerde de taburcu edilecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...