Tgrt Haber
24 Ekim 2017 17:41

Caner Erkin özür diledi

Dün oynanan Beşiktaş - Başakşehir maçında hakeme ettiği küfürlerin kameralara yansımasından sonra sosyal medyada gündem olan Caner Erkin Instagram hesabından açıklama yaptı.

Caner Erkin özür diledi
caner erkin,,özür,


"Tüm iyi niyetimle özür dilerim" diyen Caner Erkin şu açıklamayı yaptı:

Öncelikle beni ilk günden beri bağrına basan ve sahip çıkan Büyük Beşiktaş taraftarı, hakem camiası ve tüm futbolseverlerden dün akşam maç esnasında yansıyan ve bana yakışmayan görüntüden dolayı tüm iyi niyetimle özür dilerim. Saha içerisinde her zaman kazanma hırsı ve arzusuyla elinden geldiğince ter döktüğüm formanın hakkını verme gayreti içerisinde oldum. Kazanma hırsıyla da olsa verdiğim görüntünün her şeyden önce giydiğim formanın değeriyle örtüşmediğini biliyorum. Bundan sonra yine aynı hırs ve arzuyla ama Beşiktaş duruşuna ve bana yakışan şekilde elimden gelenin en iyisini yapmak için savaşacağımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim. 

 

 

Saygılarımla Caner Erkin.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...