Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2014 20:51

Caner Erkin'e büyük onur!

Real Madrid'in yıldız golcüsü, takımının La Decima rüyasını gerçekleştirirken Goal'ün bu yüksek prestijli ödülünü de üçüncü defa kazanmayı başardı.

Caner Erkin'e büyük onur!
caner erkin,fenerbahçe,goal,yüksek prestijli ödül,

29 yaşındaki yıldız, sezon içerisinde Kral Kupası'nı da omuzlarının üzerinde yükseltti. Kulüp ve ülke seviyelerinde de toplamda tam 51 gol attı!Geçtiğimiz sezon FIFA Ballon d'Or ödülüne layık görülen Ronaldo Goal 50 ödülünü aldıktan sonra, "Dünyanın en iyi futbolcusu seçilmem benim için gurur verici. Bu ödül için minnettarım. Real Madrid'de bulunan herkesin desteği olmasaydı bu ödüle ulaşmamın mümkün olmacağını düşünüyorum." açıklamasını yaptı.
Goal 50'de Ronaldo'yu takip eden isim 'Uçan Hollandalı' Arjen Robben olurken, geçen yılın birincisi Lionel Messi, bu yıl üçüncü sırada yer buldu.Goal.com Genel Yayın Yönetmeni Graham Shaw, "Goal 50, epik bir sezon geçiren tüm oyuncuları bir araya getiren, çok kaliteli bir liste. Gerçekten futbola küresel bir bakış açısı sunuyor. Bu senenin kazananı olan Cristiano Ronaldo'yu tebrik ediyorum. Harika bir sezon geçirdi ve bu ödülü kesinlikle hak etti."açıklamasını yaptı.
CANER ERKİN DE LİSTEDE
Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle Avrupa Kupaları'nda forma giyemeyen Caner Erkin, buna rağmen bu küresel oylamadan çıkmayı başardı ve 47. oldu. Takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Caner Erkin, kısa bir süre önce sarı lacivertlilerle olan sözleşmesini uzatmıştı. Goal 50 - 2013'teyse Galatasaraylı Burak Yılmaz yer almıştı.Dünyanın en büyük futbol sitesi olan Goal tarafından her yıl düzenli olarak belirlenen bu liste, futbolun en önemli ve prestijli ödülleri arasında yer alıyor. Goal 50 oylamasına 35 farklı edisyondan 600'den fazla Goal editörü katılıyor ve sezon boyunca en beğendikleri 50 oyuncuyu seçiyor. Tüm sonuçlar bir araya getirildikten sonra en iyi 50 isim belirleniyor. Böylece liste oldukça detaylı ve küresel bir çalışmanın ardından ortaya çıkıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...