Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 21:35

Carlos, nasıl kazandığını anlattı

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe maçının sonrasında konuştu.

Carlos, nasıl kazandığını anlattı
carlos,

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 yendikleri için çok mutlu olduğunu söyledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Carlos, takım olarak mükemmel bir maç çıkardıkları belirterek, "Defansta iyi durduk. Ofansif yönden de iyi ataklarımız oldu. Böyle bir galibiyet, bütün takımı mutlu etti. Devamı gelecektir. Fenerbahçe taraftarına sevgilerimi gönderiyorum, bana gönderdikleri sevgiden dolayı" diye konuştu. Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı da zor maçlar oynayacaklarını vurgulayan Brezilyalı teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunun gibi bağlılık, özveri ve istek olduktan sonra, futbolcularım her şeyi başarabilir. Futbolcularımın beyinlerine, dünyada büyük takım, küçük takım farkı olmadığını aşılıyorum. Maç toplantısında da sadece galibiyete odaklandığımı söyledim. Soyunma odasına girip maç sonu mutluluğu görünce, çok gurur duydum. Takımın bir ay önceki durumuyla bugünkü arasında büyük fark var. Futbolcular daha neşeli. Akhisar Belediyespor'u, daha yukarı taşımaya çalışıyorum. Hedefimiz, Avrupa Ligi'ne katılabilmek. İçimdeki mutluluktan patlamak üzereyim. Fenerbahçe sezonu şampiyon bitirebilecek bir durumda. Her takım Fenerbahçe'yi yenemez."

"Futbolcularım galibiyeti hak etti"

Roberto Carlos, hafta içi çalışmalarının galibiyeti getirdiğini aktararak, "Futbolcularım galibiyeti hak etti. Aslında mutluluğu geçen haftaki maçta sonra başladı. Galatasaray'ı yenersek de sakinliğimi göstereceğim. Fenerbahçe de çok güzel anılar yaşadım. Kadıköy'ü tekrar gördüğümde başımdan bir film geçmiş gibi hissettim. Fenerbahçe mükemmel taraftara sahip" dedi. Türkiye'de çalışmaktan mutlu olduğunu ve burada uzun yıllar kalmak istediğini anlatan Brezilyalı teknik adam, "Ben burada teknik direktör olarak futbolu yaşıyorum. Türkiye'de uzun yıllar kalmayı hedefliyorum. Burayı iyi tanıyorum. Türk futbolunun nasıl olduğunu biliyorum. Burası Brezilya gibi 24 saat herkes futbolu düşünüyor. İyi sonuçlar alırsam teklifler gelecektir ama Türkiye'de olmaktan mutluyum. Sivasspor'da başkana 'artık dayanamıyorum' dedim ve kendim ayrılmak istedim. İstediğim gibi yürümüyordu işler ve buraya geldim" şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...